Schrijf u nu in voor onze webinars over succesvol hybride werken

De kans is groot dat we 'na corona' niet meer helemaal terugkeren naar hoe het was. We hebben namelijk geproefd van het thuiswerken. Gemerkt dat het ook veel voordelen met zich meebrengt. Al die ervaringen hebben zeker invloed op hoe we de toekomst tegemoet gaan. 

In 2 webinars nemen we u mee in hoe u die werkomgeving van de toekomst kunt vormgeven en welke veranderingen daarvoor nodig zijn. We geven u bovendien praktische tips en adviezen, waar u vandaag al mee aan de slag kunt.

Webinar 17 juni: In het 1ste webinar op 17 juni gaan Gerard Rooks en Arno Brons samen met Lisanne Spiekermann, Projectmanager HR bij Achmea, in op 'activiteit- gebaseerd werken. Bij activiteit-gebaseerd werken bepaalt de activiteit waar het werk plaatsvindt. Maar wat is er nodig om dit succesvol te maken voor werkgevers en werknemers? Welke transformatie van het kantoor is nodig om hier een fysieke ontmoetingsplek van te maken? 

Webinar 1 juli: In het 2e webinar op 1 juli gaan Gerard Rooks en Arno Brons dieper in op de vaardigheden die nodig zijn om hybride werken succesvol te maken. Hoe ziet samenwerken er straks uit? Hoe verandert leidinggeven in een hybride organisatie? En welke vaardigheden zijn vereist? 

Wilt u onze webinars ook bijwonen? Schrijf u dan nu in.

 

Ja, ik meld mij graag aan voor de webinar(s) over hybride werken van Voorzie.

Over Voorzie
Deze webinars worden u aangeboden door consultants Arno Brons en Gerard Rooks van Voorzie. Met Voorzie helpen we u als adviseur het verschil te maken. Met praktische adviezen, concrete plannen en nieuwe energie. Zo kunt u voor uw relaties duurzaam van waarde zijn. Met advies op maat en rekening houdend met de veranderende omstandigheden. Dat vergroot de waarde van uw advies. Kijk op averoachmea.nl/voorzie.

Geïnteresseerd in een kennismaking met Arno of Gerard? Neem contact op.