7504 - Landingspagina - Avero Voorzie - Webinar 1 1160x360 v2

 

Kijk nu onze 2 webinars over hybride werken terug

De kans is groot dat we 'na corona' niet meer helemaal terugkeren naar hoe het was. We hebben namelijk geproefd van het thuiswerken. Gemerkt dat het ook veel voordelen met zich meebrengt. Al die ervaringen hebben zeker invloed op hoe we de toekomst tegemoet gaan.
In een serie van 2 webinars leggen we uit hoe u die werkomgeving van de toekomst kunt vormgeven.

Webinar 1: ‘Voorzíe verandering: het kantoor van de toekomst’
In dit webinar gaat Arno Brons samen met Lisanne Spiekermann van Achmea en Michelle van Gunst van Mercer en Marsh Nederland in op hybride werken. Hoe ziet het werken van de toekomst eruit? Wat betekent dit voor de inrichting van het kantoor? En welke uitdagingen komen hierbij kijken voor u als advieskantoor?

Webinar 2: ‘Voorzíe verandering: de toekomst van samenwerken en leiderschap’
In het 2e webinar in deze reeks gaat Jennifer Rietveld-Dirksen samen met Gerard Rooks en Arno Brons dieper in op de vaardigheden die nodig zijn om hybride werken succesvol te maken. Welke invloed heeft hybride werken op samenwerken? En hoe zorg je er als leidinggevende voor dat iedereen betrokken blijft bij elkaar terwijl je niet meer altijd fysiek bij elkaar zit?


Vul het formulier in en ontvang de unieke links naar beide opgenomen webinars.


Let op: De live webinars zijn al geweest. Het is daarom niet meer mogelijk om live vragen te stellen of deel te nemen aan de polls.

Ja, ik meld mij aan voor de webinar(s) over hybride werken van Voorzie.

Over Voorzie
Deze webinars worden u aangeboden door Avéro Achmea, een handelsnaam van Achmea Services N.V., statutair gevestigd in Zeist. K.v.K.nr 34136016. Arno Brons en Gerard Rooks van Voorzie, initiatief van Avéro Achmea zijn de hosts van de webinars. Met Voorzie helpen we u als adviseur het verschil te maken. Met praktische adviezen, concrete plannen en nieuwe energie. Zo kunt u voor uw relaties duurzaam van waarde zijn. Met advies op maat en rekening houdend met de veranderende omstandigheden. Dat vergroot de waarde van uw advies. Kijk op averoachmea.nl/voorzie.

Geïnteresseerd in een kennismaking met Arno of Gerard? Neem contact op.

 

 

Wij doen ons best u een informatief webinar aan te bieden, maar wij garanderen geen resultaat. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventueel geleden schade die ontstaat nadat u tips opvolgt, die wij geven tijdens het webinar.