Schrijf u nu in voor de opleiding Praktisch Risicomanagement

Met de opleiding Praktisch Risicomanagement van Avéro helpt u relaties ruimte te creëren en continuïteit te realiseren. De opleiding biedt nieuwe kansen doordat u op een andere manier binnenkomt bij uw relaties. Het gaat niet over verzekeringen, maar over oplossingen om risico’s beheersbaar te maken én te houden. Hierbij staat de dialoog met directie én medewerkers over het identificeren, analyseren en aanpakken van risico’s centraal. De opleiding is bedoeld voor ervaren adviseurs die zich willen ontwikkelen tot risicoconsultant.

We bieden de opleiding Praktisch Risicomanagement aan voor €3.995 p.p. (excl. BTW)

De opleiding bestaat uit 4 modules van 2 dagen. Alle trainingsdagen vinden plaats op de Achmea Campus in Apeldoorn*

Wilt u meer weten over de opleiding, de docenten en het programma? Download de informatiebrochure

Heeft u na het lezen van de informatiebrochure nog vragen over de opleiding Praktisch Risicomanagement? Neem dan gerust contact op met Gerard Rooks via 06 22 40 90 96. Stuurt u liever een e-mail? Dat kan ook via gerard.rooks@achmea.nl.

*Indien er op het moment van de opleidingsdagen coronamaatregelen gelden waardoor er 1 of meerdere opleidingsdagen niet offline door kunnen gaan, zullen wij de betreffende opleidingsdag(en) online laten plaatsvinden of verplaatsen. Wij informeren u hier uiterlijk 4 weken voor aanvang van de opleiding over.