Zet in 4 stappen het belang van Collectieve AOV bij uw relaties op de kaart

Wat gebeurt er als uw relatie voor langere tijd arbeidsongeschikt raakt? Het overkomt gemiddeld 1 op de 8 ondernemers*. En de impact kan groot zijn. In een aantal stappen zet u de Collectieve Arbeidsongeschiktheidsverzekering op de kaart.

Download de infographic en ontdek hoe u als adviseur kunt ondersteunen bij:

Infographic het belang van de Collectieve AOV in 4 stappenStap 1 Bewustzijn vergroten: welke vragen kunt u stellen om uw relatie te laten inzien of, en in welke mate zij voorbereid zijn op een mogelijk geval van (gedeeltelijke)
arbeidsongeschiktheid?

Stap 2 Argumentatie en overweging: wat zijn de voordelen van een Collectieve AOV en hoe brengt u deze met behulp van krachtige argumenten onder de aandacht? Of is het slimmer om een individuele AOV te adviseren? 

Stap 3 Advies en afsluiten: het afsluiten van een Collectieve AOV is natuurlijk maatwerk. Ontdek welke elementen u in uw maatwerk advies kunt meenemen. Denk aan flexibele deelnamegraad, premiegaranties, het verzekerde bedrag per medewerker en meer.

Stap 4 Preventie en nazorg: voorkomen is beter dan genezen. Welke preventieve adviezen helpen uw relaties om zowel zakelijk als privé goed met hun gezondheid en welzijn omspringen?

Vul het formulier in en ontvang een infographic boordevol concrete handvatten om de Collectieve AOV op de kaart te zetten bij uw relaties

 

 

* Bron: Onderzoek MWM2 in opdracht van Centraal Beheer, maart 2019